Tenerife vakantie appartement te huur

Jungle Park Tenerife

Jungle Park Tenerife Luipaard Jungle Park Tenerife Adelaar
Jungle Park Tenerife Papegaai Jungle Park Tenerife Witte Tijger

Over Jungle Park

Jungle Park of Parque Aguilas del Teide is het enige tropisch regenwoud dat in Europa bestaat. Het is gelegen te Tenerife (Arona) bij Chayofa en behoort tot de groep Aspro, de grootste Europese exploitant van recreatieve faciliteiten.

Jungle Park heeft een oppervlakte groter dan 75.000 m2 en herbergt ongeveer 300 diersoorten afkomstig uit de vijf continenten, waaronder zeldzame witte tijgers en leeuwen. Ook heeft het Park één van de grootste vogel-shows ter wereld, waar het publiek zich begeeft tussen de gieren, arenden, adelaars, maraboe's, ooievaars, valken en zelfs de Condor met zijn meer dan drie meter spanwijdte. Het park beschikt ook over een hindernissen parcours met touwen en smalle loopbruggetjes. Heel leuk en geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 5.

Het park is gans het jaar open van 10u00 tot 17u30. Plan uw bezoek en download de plattegrond om deze te kunnen afprinten.

Zeearend pas geboren in Jungle Park TenerifeDe filosofie van Jungle Park is om de dieren te voorzien van een omgeving die zo dicht mogelijk aanleunt bij hun natuurlijke habitat.

Resultaat hiervan is de recente geboorte (23 april 2010) van een amerikaanse zeearend. Het gewicht van dit kuiken bedroeg 120 gram bij zijn geboorte, en groeide na 18 dagen reeds tot 500 gram.

 

 

   
 
  Bezoek en Like Tenerife Vakantie op Facebook
  Volg Tenerife Vakantie op Twitter
   
   Gratis Nieuwsbrief