Tenerife vakantie appartement te huur

Loro Parque Tenerife

Loro Parque Tenerife, zeeleeuw show Loro Parque Tenerife kraanvogels
Loro Parque reuze schildpad Loro Parque Tenerife, Orka show

Loro Parque te Puerto de la Cruz

Het is Wolfgang Kiessling die in 1972 begint met de bouw van Loro Parque. In het begin was het vooral een papegaaienpark, met een oppervlakte van 13 000 m2. Ondertussen groeide Loro Parque uit tot meer dan 130 000 m2, met naast de vogels ook roofdieren, orka's, dolfijnen en zeehonden.

Tegenwoordig mag Loro Parque jaarlijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers verwelkomen.

Voor een bezoek aan Loro Parque mag je gerust een hele dag vastprikken. Het park is alle dagen open vanaf 8u30 tot 18u45 (laatste tickets om 16u00). Hou er rekening mee dat Loro Parque zich in Puerto de la Cruz bevindt, ongeveer 105 km van Playa de las Americas.

Aan de ingang, volledig in Thaise stijl, ontvangt men een map van het park met alle shows en de tijdstippen dat deze beginnen. Het best is om je dag in te delen rond de tijdstippen van deze verschillende attracties. De Orca show bijvoorbeeld kan men 3 keer per dag zien, om 11u45, 14u00 en 16u45.

Zeker niet te missen is de zeehonden show, de dolfijnenshow en natuurlijk de reeds vernoemde Orca show. Als je niet nat wil worden, neem dan niet plaats op één van de 8 eerste rijen, de orca's kunnen heel wat water verplaatsen...

De kleurrijke papegaaien show is ook een must, maar ook Planet pinguin en het Aquarium, welke beiden doorlopend open zijn, lonen de moeite.

Het uurrooster van de diverse shows vindt men op de website van Loro Parque.

Tickets kosten 32 euro voor volwassenen en 21 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar. Indien men ook Siam Park bezoekt is een Twin ticket voordeliger, nl. 52 euro voor volwassenen en 35 euro voor kinderen.

Vergeet uw fototoestel niet!

   
 
  Bezoek en Like Tenerife Vakantie op Facebook
  Volg Tenerife Vakantie op Twitter
   
   Gratis Nieuwsbrief