Tenerife vakantie appartement te huur

Siam Park Tenerife

Siam Park Tenerife Ingang Siam Park Tenerife, surfen op de kunstmatige golven
Siam Park zeehonden Siam Park Tenerife, genietende zeehond

Siam Park Costa Adeje

In het zuiden van Tenerife bij Costa Adeje vindt men het in 2008 gebouwde Siam Park. Een waterpark met een oppervlakte van 185 000 m2, tevens het grootste waterpark van Europa.

Zoals de naam aangeeft werd Siam Park helemaal in een Thaise sfeer aangelegd en verzamelt de beste en meest sensationelen waterattracties ter wereld. Het landschappelijke ontwerp is trouw gebleven aan het Aziatische thema van het park met exotische tuinen, jungle-achtige vegetatie, Aziatische tempels en tropische dieren.

Eén van de meest populaire attracties van Siam Park is het gigantische golf zwembad met zelfs een echt wit zandstrand. De kunstmatige golven kunnen een hoogte van 3 meter bereiken en zijn prima geschikt om te surfen.

Zeer aangenaam is de drukte op de "Mai Thai river", ook wel de Lazy River genoemd. Deze "Rio Lento" kronkelt door gans Siam Park. Men kan zich zalig laten drijven met de stroming en dit met behulp van speciale dikke zwembanden.

Vanaf 21 juli 2015 opent de spectaculaire Singha, de snelste waterglijbaan ooit ontwikkeld.

Bekijk hier de interactieve plattegrond van Siam Park.

Wie naast het Siam Park ook het Loro Parque wil bezoeken kan rekenen op een leuke korting bij aankoop van een ticket tijdens het bezoek aan Loro Parque. Ofwel kan je online een twin ticket aanschaffen.

   
 
  Bezoek en Like Tenerife Vakantie op Facebook
  Volg Tenerife Vakantie op Twitter
   
   Gratis Nieuwsbrief