Tenerife vakantie appartement te huur

Tenerife-Activiteiten


  • De Jungle Raid voert langs een slingerend pad met koordladders, over wiebelende bruggetjes en door een smalle tunnel midden de dichte bebossing. Een boeiend avontuur voor wie het aandurft deze spectaculaire tocht te maken
  • Het Loro Parque is niet alleen een dierentuin waar de aanwezige dieren een omgeving vinden die perfect aan hun natuurlijke leefgewoonten beantwoordt, maar het is tevens een prachtige siertuin met een overvloedige rijkdom aan exotische bloemen en planten.
  • Siam Park Tenerife is the best water theme park in Europe. Siam Park tickets are available here so come and enjoy apartments, villas, bars clubs and restaurants during your holiday. Travel insurance, flights and holiday essentials!
  • De meest opmerkelijke waterattacties zijn de Kamikaze, Super Slalom, Twister, Anaconda en Crazy Race. Maar het neusje van de zalm is toch wel de Boomerang, die werd aangelegd in de loop van 2004.

    Het is een duizelingwekkende heen- en weerreis op een dubbel vlot, die de grootste waaghals even naar adem doet happen. Een bezoek aan het park kan men best afsluiten met een stop aan het dolfinarium. Perfect getrainde dolfijnen vermaken de kijkers met de meest gewaagde acrobatische sprongen en geven een staaltje weg van hun alom geroemde intelligentie en inlevingsvermogen. Een onvergetelijke herinnering voor de ganse familie.
   
 
  Bezoek en Like Tenerife Vakantie op Facebook
  Volg Tenerife Vakantie op Twitter
   
   Gratis Nieuwsbrief