Tenerife vakantie appartement te huur

Tenerife-Vakantie Links

 • De prijzen van vliegtickets Tenerife kunnen redelijk schommelen. In het hoogseizoen en tijdens de schoolvakanties is de Tenerife vliegreis gewoonlijk het duurste. Uw vlucht Tenerife vroeg boeken is dikwijls het goedkoopste. Ook hebben de vlieg maatschappijen regelmatig promoties voor een Tenerife vliegvakantie.
 • Een vakantie te Tenerife is pas geslaagd na het bezoek van één of meerdere thema-parken.
  Zoals het "Jungle Park" met zijn spectaculaire roofvogel-show en zijn jungle parcours
  Of het Loro Parque, bekend om zijn papegaaien en prachtige siertuinen waar de aanwezige dieren een omgeving vinden die perfect aansluit bij hun natuurlijke leefgewoonten.
  Dan is er het recent geopende Siam Park, het grootste waterpark van Europa of Aqualand Costa Adeje, met de meest opmerkelijke waterattacties en de bekende dolfijnenshow.
  Een bezoek aan deze parken blijft een onvergetelijke herinnering voor de ganse familie.
 • Meer en meer vakantiegangers kiezen voor een Golfvakantie op Tenerife, vanwege zijn warme klimaat, bereikbaarheid en de mogelijkheid voor het volgen van golf cursussen in de nabijheid.
  Tenerife biedt een brede selectie aan golfbanen van hoge kwalitieit en allen zijn toegankelijk voor het publiek. Men heeft de keuze tussen de volgende golfterreinen: Golf del Sur, Golf Costa Adeje, Golf Los Palos Golf Las Americas, Amarilla Golf, Buenavista Golf, Abama Golf, Real (El Penon) en Tecina Golf Gomera.
  Let op, gedurende het hoogseizoen (vanaf oktober tot eind april) zijn de vele Golf cursussen te Tenerife reeds aardig volgeboekt. Daarom is het raadzaam om op tijd uw golfvakantie voor te bereiden en eventueel de golfcursus op voorhand vast te leggen.
 • Om de veelzijdigheid van het eiland te ontdekken is te Tenerife auto huren een noodzaak. Vergeet de stranden, na 30-40 km met de huurauto Tenerife landinwaarts te hebben gereden lijkt het wel of je in de Ardennen bent met de naaldbossen. Bezoek op eigen tempo het maanlanschap rond de Teide...
 • Eind februari ben ik zelf gaan kijken bij "Hobby Motor" en daar vindt men een breed aanbod aan motorfietsen, quads en buggy's om te huren.
  Voor de fietsl iefhebber is er keuze tussen de gewone stadsfiets of een mountain bike voor de sportieven. Toen ik naar hun beste prijzen vroeg, verlaagden ze de prijzen op de folder van resp. 12/30/65 euro voor 1 dag/3 dagen/1 week naar 10/25/55 euro.
  Wie weet valt er misschien nog wat te onderhandelen...
  De fietsverhuur shop is niet ver van Los Geranios, dichtbij Hotel Bougainville.

   
 
  Bezoek en Like Tenerife Vakantie op Facebook
  Volg Tenerife Vakantie op Twitter
   
   Gratis Nieuwsbrief