Tenerife vakantie appartement te huur

Tenerife, altijd anders

Tenerife, het eiland van de eeuwige lente

De Canarische Eilanden en Tenerife in het bijzonder bieden zonneschijn het hele jaar rond en zijn daarom ook een ideale winterbestemming. Doch Tenerife biedt veel meer dan zon, zee en strand.

Tenerife strand met palmbomenDoor de ligging, vlakbij de noordwest kust van Afrika en dichtbij de evenaar, zijn de dagen er langer, lichter en vooral zonniger. Van de 7 Canarische eilanden heeft Tenerife de beste temperaturen en is daarom een populaire bestemming.

Het zuiden - El Sur de Tenerife - met zijn vele stranden, bars en restaurants is een echte trekpleister. Naast alle mogelijk watersporten, van snorkelen tot diepzee duiken, vissen, walvis spotten, jetski... kan je ook met een parachute achter een boot aan of zelfs aan parapente doen.

Voor de minder sportieven onder ons, is er langs de kust een gevarieerd aanbod aan restaurants met typische Canarische gerechten tot Engelse, Italiaanse en zelfs Belgisch of Hollandse keuken. Meestal tegen een laag prijsje!

Als je de moeite doet om wat verder te kijken dan de toeristische gebieden, zal je merken dat Tenerife enorm veelzijdig is. Rij je 30-40 km meer landinwaarts, dan lijkt het wel of je in de Ardennen bent met de vele groene, hoge pijnbomen.

Lees hier het Tenerife Nieuws en ontdek leuke plaatselijke activiteiten of uitleg over goede restaurants.

 

 

   
 
  Bezoek en Like Tenerife Vakantie op Facebook
  Volg Tenerife Vakantie op Twitter
   
   Gratis Nieuwsbrief